Despre noi

 
 
 
 
 
 
 

DESPRE NOI

 
 
 

DESPRE NOI

DESPRE NOI

TABĂRA SPERANȚA

TABĂRA SPERANȚA

Tabăra Sperața există din rațiunea de a sluji semenilor, punând la dispoziția acestora facilități la cele mai înalte standarde. Dincolo de confortul pe care dorim să-l oferim vizitatorilor, suntem dornici de a vă sluji cu personalul nostru nu doar în domeniul material ci și pe plan spiritual. De asemenea, suntem dispuși să oferim consiliere în ce privește organizarea taberelor de copii și tineri dar și a conferințelor. Stăm la dispoziția dumneavoastră cu oameni pregătiți în a vă ajuta și îndruma.

Tabăra a fost construită în parteneriat cu Fundația „There is Hope” din America. Dumnezeu a dat o viziune comună slujitorilor de la Biserica Baptistă Golgota și bordului „There is Hope” în așa fel încât proiectul acesta să devină realitate.

Vă putem pune la dispoziție un număr de doisprezece camere a câte zece paturi fiecare și încă șase camere individuale cu pat matrimonial pentru familii. Toate camerele au baie proprie cu toate facilitățile.

Locația taberei este în județul Bistrița-Năsăud, într-o zonă de deal, aproape de șoseaua națională DN15A, într-un cadru natural deosebit, între localitățile Herina și Galații Bistriței. În zonă se pot organiza drumeții precum și activități sportive în aer liber.

Scopul principal al taberei este ca tot mai mulți oameni să-L cunoască pe Dumnezeu și să-și consolideze relația cu El. De la deschiderea taberei Dumnezeu ne-a binecuvântat cu experiențe care au depășit așteptările noastre. Tineri și copii s-au întors la Dumnezeu în special la provocările care au fost lansate la focurile de tabără și la serile de tineret.

 

Vă așteptăm cu drag, fiind convinși că veți avea o experiență binecuvântată la Tabăra Speranța.

Tabăra Speranța

Tabăra Speranța

Contact:

Ne puteți contacta pentru orice informații sau rezervări.

2 + 10 =

PENTRU DONAȚII: RO1233334567891000

Made in Romania with love. Copyright © 2017 Tabăra Speranța